Ataşehir Petek Temizliği

Comments · 266 Views

Ataşehir petek temizleme Peteklerin düzenli olarak temizliğini yaptırmak, radyatörler içinde oluşan kireçlenmeleri ve biriken tortuların ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Ataşehir Petek Radyatör Temizliği

Ataşehir Petek Radyatör Temizleme Fiyatları olarak özel olarak kullanmış olduğumuz ilaçlar sayesinde gerek kombinize gerek tesisatınıza zarar vermeden, sadece kirli suyu değil aynı zamanda benzeri zararlı tortuları da yok ediyoruz.
Ataşehir Petek Radyatör Temizliği-Temizleme Fiyatları olarak, kat kaloriferi petek kombi temizliği servisi temizlik makinesi cihazı aleti gibi mekanlarınızı ısıtmada kullandığınız radyatör peteklerinin her yıl temizliği ve bakımını yaptırmanızın gerekliliğini bildrirmeliyiz.

Ataşehir petek temizleme

Ataşehir ve çevresi güvenilir bilgi sahibi ve kaliteli elemanlarımız ile kombi kalorifer ve petek temizliğini tecrübeli uzman ekip tarafından uygun fiyata yapmaktayız.

Ataşehir Petek Radyatör Temizliği-Temizleme Fiyatları olarak özel olarak kullanmış olduğumuz ilaçlar sayesinde gerek kombinize gerek tesisatınıza zarar vermeden, sadece kirli suyu değil aynı zamanda benzeri zararlı tortuları da yok ediyoruz.

Kalorifer tesisatında temizlik yapmak uzmanlık gerektiren bir iştir. Radyatör petek temizliğini profesyonel ekibimiz ile peteklerinizi sökmeden kimyasal ve makina yardımı ile temizliyoruz. Temizlik işlemi ortalama 2 - 3 saat içerisinde tamamlamaktayız. Bu işlem süresince pislikler petek temizliği makinasının içerisinde görünmektedir. Temizlik sırasında tortuları ve oluşan kireçleri dışarı atılmazsa yeterli sonuç alınamaz.

Müşterilerimizden genel olarak gelen şikayet ise son radyatörlerin diğerlerine göre daha az ısınıyor olmasıdır. Bunun için de farklı bir cihazla temizleme uygulamaktayız.

Ataşehir petek temizleme Peteklerin düzenli olarak temizliğini yaptırmak, radyatörler içinde oluşan kireçlenmeleri ve biriken tortuların ortadan kaldırılması gerekmektedir.Temizlik düzenli olarak yapılmazsa İçeride kalan tortu ve kireçler peteklerin alt kısımlarına çöker ve bu da belirli bir süre sonra yine tesisatta tıkanmalara yol açıyor ve ısınma sorunları başlar. Ayrıca tesisat da dahil olmak üzere dirsekler, radyatör kanalları ve kombi cihazının içinde suyun geçtiği belli parçalarda zamanla tıkanma ve daralma oluşmaktadır. Peteklerin düzenli temizlenmemesinde az ısınan evlerde şikayetlerin çoğunun radyatörün tam ısınmamasından kaynaklı olduğu görülmüştür. Yarısı sıcak yarısı soğuk radyatörlerde ısıyı yarı yarıya düşürmektedir.

Petek temizliği,uzman ekip tarafından uygun ilaç ve uygun makinelerle yapılmalıdır. Önceden kullanılan tuz ruhu gibi asidik içeriği olan temizlik malzemeleri kimyasallar kalorifer tesisatlarınızda yüksek maliyetli zararlar oluşabiliyordu. Kalorifer Petek Temizliği demir boru ev ve işyeri tesisatlarda miktarı doğru ayarlanmazsa sistem güçsüz düşeceği için periyodik temizlik yapımı önem arz eder.

Comments